Blog készítés – friss hírek, események, aktualitások…

25000 Ft

/blog modul személyre szabott telepítése + beállítások

Blog készítés, híroldalak online magazinok és egyéb kiadványok létrehozásához. Továbbá vállalati, intézményi, szervezeti és egyéb honlapok kiegészítőjeként, ahol fontos, hogy mindig megjelenjenek friss hírek, események, aktualitások, fontos tudnivalók, információk. A tartalomhoz leginkább illő forma előregyártott sablonok testreszabásával. Közzétételt támogató funkciók: friss hírek, események, bejegyzések, cikkek kategorizálása, címkézése és archiválása, aktuális posztok/cikkek kiemelése, tartalmak megjelenítése és keresése téma, szerző, dátum, címke, kategória vagy egyéb paraméterek szerint, hozzászólások, értékelés, szavazás, eseménynaptár … Részletek »

Leírás

Blog készítés – friss hírek, események, aktualitások…

Blog készítés, híroldalak, online magazinok vagy egyéb kiadványok létrehozása, illetve vállalati, intézményi, szervezeti és egyéb honlapok kiegészítőjeként. Ahol fontos, hogy mindig megjelenjenek a friss hírek, események, aktualitások, fontos tudnivalók, információk.


Blog készítés – friss hírek, események, aktualitások 〉 konfiguráció

  1. Tegyen kosarába egy egyszerű (alap) honlapot – MOST CSAK 5000 Ft-ért!*
    A moduláris honlap felépítéséből adódóan minden egyéb funkció és modul egy alap honlapra épül, mely a folyamatosan aktuális (csak ritkán módosítandó) tartalmakat jeleníti meg látogatói számára. Úgymint általános információk, bemutatkozás, elérhetőségek, általános felhasználási feltételek stb.
  2. Válasszon weblap üzemeltetés#2, illetve weblap üzemeltetés#3 szolgáltatásaink közül* attól függően, hogy mekkora tárhelyre van szüksége, milyen szolgáltatásokat, háttér támogatást szeretne igénybe venni, valamint, hogy weboldalának csak tartalmait vagy szerkezetét is szeretné módosíthatóvá tenni.
  3. És most jöhet a blog modul megrendelése* (de lehet fordítva is:)
    A blog modul alapját a bejegyzések adják, melyek – tartalmukat tekintve – lehetnek cikkek, friss hírek események, fontos tudnivalók vagy egyéb aktuális információk. A modul számos felhasználási lehetőséget kínál: blog készítés, híroldal, online magazin vagy egyéb kiadvány létrehozása, vállalati, intézményi, szervezeti és egyéb honlapokon üzenőfal, hirdetmények, tájékoztatás stb. Megrendeléskor kérjük, írja a Pénztár oldalon található “Megjegyzés” mezőbe mire szeretné használni a modult. A megrendelés beérkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy honlapját igénye szerint testre szabhassuk.
  4. Webáruházunkban igénye szerint választhat további modulok/funkciók és szolgáltatások közül.*

*Személyes egyeztetés után elkészítjük weboldalát, amit ingyen kipróbálhat, tesztelhet. Fizetnie csak azután kell, ha már minden az Ön elvárásai szerint teljesült.


Blog készítés – friss hírek, események, aktualitások 〉 Lehetőségek

A blog típusú bejegyzések leggyakrabban szöveges tartalmat jelentenek, de e mellett vagy helyett tartalmazhatnak képet, videót, hang fájlt vagy egyéb mást is.

Olyan főbb paraméterekkel rendelkeznek, mint név, keresőbarát név (slug), szerző, létrehozás dátuma, de adhatunk hozzájuk címkéket (kulcsszavakat), és kategóriákba is sorolhatjuk, a kategóriákat többszintű hierarchiába rendezhetjük. Mindezek segítenek tartalmaink rendezésében, megjelenítésében, szűrésében és keresésében.

A közzétett friss hírek, események, bejegyzések, cikkek stb. megjelenítésére számos formában van lehetőség. Meghatározhatjuk, hogy a honlap mely részén jelenjenek meg (fejléc, oldal, oldalsáv, lábléc). kiválaszthatjuk az adott tartalomhoz legmegfelelőbb sablont. Rendszerezésüket és kereshetőségüket szintén számos funkció segíti – különböző formátumú menük, szöveges, képes listák, widgetek, eseménynaptár, kereső stb.

A kiemelés funkcióval biztosíthatja, hogy az éppen aktuális vagy fontos bejegyzések, cikkek, friss hírek, események, kiemelt ajánlatok, akciók mindig jól látható helyen, a látogatók figyelmét felkeltve jelenjenek meg weboldalán.


Blog készítés – friss hírek, események, aktualitások 〉 Hozzászólások

A blog látogatói a bejegyzésekhez és oldalakhoz hozzászólásokat fűzhetnek. Azonban ezt a lehetőséget különböző feltételekhez köthetjük, letilthatjuk, vagy automatikusan moderáljuk kulcsszavak előfordulása alapján, valamint fekete listákat hozhatunk létre. Ezzel nagy mértékben csökkenthető az automatizált rendszerek által küldött spam-ek száma. Úgyszintén lehetőség van e-mailben értesítést kérni, ha valaki bejegyzést tesz a blogon. Ez további moderációra és a fekete listák bővítésére ad lehetőséget. Bejegyzések e-mailben történő hozzáadása szintén engedélyezhető a felhasználók részére. Továbbá pontszerű értékelést adhatnak a bejegyzésekhez, friss hírekhez, eseményekhez, és szavazhatnak is.

A visszajelzések segítségével más blogok saját bejegyzésben reflektálhatnak az Ön bejegyzéseire, ami saját bejegyzései alatt jelenik meg az adott blogra mutató hivatkozással.


Blog készítés – friss hírek, események, aktualitások 〉 Regisztráció és jogosultság-kezelés

A funkció a weblap-üzemeltetés#3 szolgáltatás megrendelésével válik elérhetővé.

A regisztráció és felhasználói jogosultság-kezelés funkció használatával Ön szabályozhatja, hogy honlapja látogatói közül ki, milyen tartalomhoz férhet hozzá. Meghatározhatja ki, mihez tehet kommenteket, korlátozhatja, moderálhatja hozzászólásaikat. Mindezzel jelentősen csökkentő a kéretlen bejegyzések, reklámok, spam-ek száma. A regisztráció továbbá folyamatos kapcsolattartást tesz lehetővé ügyfeleivel/olvasóival, csoportos e-mailek, hírlevelek küldésével rendszeresen értesítheti őket aktuális ajánlatairól, akcióiról és egyéb fontos eseményekről.


Blog készítés – friss hírek, események, aktualitások 〉 Háttértámogatás

Kezelési útmutatónk segítségével önállóan feltöltheti és szerkesztheti tartalmait, valamint kezdő honlapjához személyes támogatást is biztosítunk. Ha mégis további segítségre lenne szüksége, vegye igénybe SZEMÉLYES SEGÍTSÉGNYÚJTÁS, OKTATÁS, illetve TARTALOM-FELTÖLTÉS, SZERKESZTÉS, OPTIMALIZÁLÁS szolgáltatásunkat.


Blog készítés – friss hírek, események, aktualitások 〉 Ingyenes tanácsadás

Ha nem tud dönteni vagy a bőség zavarával küzd, látogassa meg MIT? HOL? MIÉRT? oldalunkat, ahol személyre szabott segítséget kaphat az Ön számára legmegfelelőbb honlap konfiguráció összeállításához.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Blog készítés – friss hírek, események, aktualitások…” értékelése elsőként