Galéria modul + oktatás – FÉLÁRON!

10000 Ft

/galéria modul telepítése +oktatás

Kialakíthatja saját tematikus galériáját, képeit kategóriák szerint rendszerezheti és megcímkézheti, melyek így jól áttekinthetővé és könnyen kereshetővé válnak … Részletek »

Leírás

A galéria modult most féláron rendelheti meg felhasználói támogatással!

A kép- és videó galéria modul segítségével jól áttekinthető módon rendezheti képeit és videóit. A feltöltött tartalom a videó lejátszó, illetve képnézegető funkció segítségével teljes képernyős módban megtekinthető. Használatával bemutathatja termékeit, szolgáltatásait és referenciamunkáit ügyfeleinek. Ezzel segítheti őket a választásban, esetleg nagyobb kedvet csinálhat hozzá, hogy Öntől rendeljék meg a kívánt terméket vagy szolgáltatást.

Weboldalán korlátlan számú galéria hozható létre, melyek témakörük/tartalmuk szerint kategorizálhatók, akár több szintű hierarchiába szervezve, címkékkel ellátva, ami a kereshetőséget még inkább segíti.


*Az ár magában foglalja a galéria modul telepítését, melynek használatával – ameddig tárhely kapacitása engedi – bármennyi több szintű galériát létrehozhat, valamint egy óra felhasználói oktatást.

A galériák létrehozásához és karbantartásához szerkesztőre lesz szüksége, melyet Weblap üzemeltetés #2 szolgáltatásunk keretén belül tudunk biztosítani.

Amennyiben nem szeretné a szolgáltatást igénybe venni, galériáit elkészítjük, tartalmát feltöltjük és keresőre optimalizáljuk.

 


A kiemelés funkcióval biztosíthatja, hogy az éppen aktuális hírek, események, kiemelt ajánlatok, akciók mindig jól látható helyen, a látogatók figyelmét felkeltve jelenjenek meg weboldalán. A kiemelt tartalom megjelenítésére a honlap különböző területein, különböző formában van lehetőség (fejléc, oldalsáv, oldalak, kép, szöveg, mozgó, animált kép stb.). Lépjen kapcsolatba velünk, írja le igényét, elképzeléseit, hogy személyre szabott ajánlatot küldhessünk Önnek

A galéria telepítésével járó oktatást követően, kezelési útmutatónk segítségével önállóan feltöltheti és szerkesztheti tartalmait. Ha mégis további segítségre lenne szüksége, vegye igénybe SZEMÉLYES SEGÍTSÉGNYÚJTÁS, OKTATÁS, illetve TARTALOM-FELTÖLTÉS, SZERKESZTÉS, OPTIMALIZÁLÁS szolgáltatásunkat.

Ha még nem rendelkezik saját tárhellyel, – attól függően, hogy mennyi tartalmat kíván elhelyezni weboldalán, illetve milyen további szolgáltatásokat kíván igénybe venni, ajánljuk figyelmébe havidíjas weblapüzemeltetés#1 vagy weblapüzemeltetés#2 szolgáltatásainkat.


Ha nem tud dönteni vagy a bőség zavarával küzd, látogassa meg MIT? HOL? MIÉRT? oldalunkat, ahol személyre szabott segítséget kaphat az Ön számára legmegfelelőbb honlap konfiguráció összeállításához.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Galéria modul + oktatás – FÉLÁRON!” értékelése elsőként