Lapozható videó és képgaléria

2000 Ft

/1 db. galéria

A képgaléria használatával jól áttekinthető módon rendszerezheti képeit,  bemutathatja termékeit, szolgáltatásait és referenciamunkáit ügyfeleinek … Részletek »

Leírás

Lapozható videó és képgaléria

A képgaléria modul használatával fotóit, Youtube és egyéb – akár saját készítésű – videóit feltöltheti, témakörönként rendezheti. A feltöltött tartalom a videó lejátszó, illetve képnézegető funkció segítségével teljes képernyős módban megtekinthető. Használatával bemutathatja termékeit, szolgáltatásait és referenciamunkáit ügyfeleinek. Ezzel segítheti őket a választásban, esetleg nagyobb kedvet csinálhat hozzá, hogy Öntől rendeljék meg a kívánt terméket vagy szolgáltatást.

Weboldalán korlátlan számú galéria hozható létre, melyek témakörük/tartalmuk szerint kategorizálhatók, akár több szintű hierarchiába szervezve, címkékkel ellátva, ami a kereshetőséget még inkább segíti.


*Az ár egy darab galéria létrehozására és kategorizálására vonatkozik, melybe – ameddig tárhely kapacitása engedi – bármennyi képet feltölthet. A darabszám növelésével adhatja meg, mennyi galériát szeretne létrehozni, illetve megrendelheti a GALÉRIA modult, mellyel önállóan hozhat létre újabb galériákat.


A kiemelés funkcióval biztosíthatja, hogy az éppen aktuális hírek, események, kiemelt ajánlatok, akciók mindig jól látható helyen, a látogatók figyelmét felkeltve jelenjenek meg weboldalán. A kiemelt tartalom megjelenítésére a honlap különböző területein, különböző formában van lehetőség (fejléc, oldalsáv, oldalak, kép, szöveg, mozgó, animált kép stb.). Lépjen kapcsolatba velünk, írja le igényét, elképzeléseit, hogy személyre szabott ajánlatot küldhessünk Önnek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lapozható videó és képgaléria” értékelése elsőként