Saját honlap akciós áron 10000 Ft-ért!

20000 Ft

/alap honlap + háttér-támogatás – AKCIÓ!

Ha egy egyszerű és olcsó saját honlapot szeretne, ahol megtalálják és elérik Önt, bemutathatja tevékenységét, termékeit vagy szolgáltatásait, megoszthatja tartalmait vagy gondolatait, ötleteit,  de nem szeretne bajlódni vele, mi ELKÉSZÍTJÜK, tartalmát MEGSZERKESZTJÜK és FELTÖLTJÜK.


Ha ennél többre van szüksége, de nem szeretne olyan funkciókért fizetni, amit úgy sem használ, rendelje meg AKCIÓS SAJÁT HONLAP termékünket, majd válassza ki még milyen weblap funkciókra van szüksége és állítsa össze saját személyre szabott honlapját  … Részletek »

Leírás

Akciós Saját Honlap 〉 Termék tartalma

 • Saját honlap internetes elérése már meglévő doménjéről (www.sajat-honlap-domain.hu). Ha már rendelkezik saját doménnel és tárhely szolgáltatóval, weboldalát telepítjük az Ön által megadott tárhelyre, és máris elérhető lesz. Amennyiben még nincs doménje, illetve tárhelye, vegye igénybe Weblap üzemeltetés #1 szolgáltatásunkat, és mi gondoskodunk honlapja megjelenéséről.
 • Egy-két oldalas bemutató saját magáról, érdeklődéséről, vállalkozásáról, tevékenységéről képpel, videóval illusztrálva. Írja meg a szövegeket, melyeket saját honlapján meg szeretne jeleníteni, gyűjtsön vagy készítsen hozzá néhány képet, videót. Küldje el nekünk, mi megszerkesztjük és feltöltjük weblapjára. Illusztrációs célra ingyenesen tudunk képeket rendelkezésére bocsátani számos témakörben. A Weblap üzemeltetés #2 szolgáltatás megrendelése esetén tartalmait saját maga szerkesztheti, módosíthatja, továbbá tetszőleges számú további oldalt hozhat létre. Távoktatás formájában mindebben segítséget tudunk nyújtani. Amennyiben igényli, – személyes konzultációt követően – tartalmait megírjuk és megszerkesztjük Ön helyett, – szükség esetén – idegen nyelvre fordítjuk, képeit, videóit elkészítjük.
 • Letölthető mellékletek. Lehetőséget biztosítunk, hogy saját honlapján elhelyezzen olyan mellékleteket (űrlap, tájékoztató, szerződés, termékleírás, katalógus, bemutató, tananyag stb.), melyeket letölthetővé kíván tenni honlapja látogatói számára.
 • Elérhetőségek, kapcsolatfelvételi lehetőségek. Megadhatja elérhetőségeit (telefonszám, e-mail cím stb.), illetve nyitvatartási/elérhetőségi idejét. Honlapja látogatóival interaktívvá teheti a kapcsolattartást Online kapcsolati űrlap termékünk igénybe vételével (regisztráció, jelentkezési lap, ajánlatkérés stb.).
 • Megközelíthetőség saját honlapjába ágyazott Google Maps térképpel. Ügyfelei könnyen megtalálhatják, és el sem kell magyarázni nekik, hogy jutnak el Önhöz. A Google Maps útvonaltervezőjéből tájékozódhatnak milyen módon, útvonalon, és – az éppen aktuális forgalmi viszonyok mellett – mennyi idő alatt érnek oda.
 • Galéria képek és videók számára megjelenítő funkcióval. Használatával képekkel, videókkal illusztrálva mutathatja be tevékenységét, munkáit, alkotásait, szolgáltatásait, termékeit stb. Szükség esetén további galériákat igényelhet, illetve megrendelheti a Galéria modult, amivel saját honlapján korlátlan számú galériát hozhat létre, képeit kategóriák szerint rendszerezheti, címkékkel láthatja el. A modul használatával akár termékkatalógus is létrehozható.
 • Szabad-szavas kereső funkció. Honlapja szöveges tartalmaiban kereshetnek kereső kifejezések megadásával.
 • Saját adatok szerkesztése, képes avatár létrehozása.

Akciós Saját Honlap 〉 Opcionális modul

 • Látogatói hozzászólások lehetősége, fórum, vendégkönyv létrehozása. Ez egy ingyenesen választható modul, mivel tisztában kell lennünk, hogy ezzel honlapunkat annak a veszélynek tesszük ki, hogy eláraszthatják a kéretlen hozzászólások, hivatkozások, reklámok, automatizált rendszerek által küldött spam-ek, melyek folyamatos eltávolítása meglehetősen időigényes feladat. Ezért ezt a lehetőséget a Weblap üzemeltetés #3 szolgáltatás igénybe vétele mellett ajánljuk, amely lehetőséget ad, hogy a látogatói hozzászólásokat, kommenteket különböző feltételekhez kössük, letiltsuk, vagy automatikusan moderáljuk kulcsszavak előfordulása alapján, valamint fekete listákat hozzunk létre. Ezáltal nagy mértékben csökkenthető honlapunk veszélyeztetettsége.

Akciós Saját Honlap 〉 Ajánlatunk most szintén magában foglalja:

 • Honlapja teljes tartalmának ingyenes feltöltését;
 • Személyes konzultációt és tanácsadást az Ön számára legoptimálisabb honlap konfiguráció kialakításához.

Amennyiben Saját honlap termékünk mellé további funkciókat szeretne vagy további szolgáltatásokat kíván igénybe venni, WEBÁRUHÁZUNKBAN ezt akár most, akár a későbbiekben megteheti.


*Az AKCIÓS ÁR a Saját honlap termék telepítését, a domain honlapjára irányításával járó munka elvégzését, 1 db. képes galériát (max. 20 kép), a személyes konzultációt és tanácsadást (30 perc), valamint honlapjának tartalommal való feltöltését (max. 2 oldal vagy 1000 szó) foglalja magában.


Akciós Saját Honlap 〉  Háttértámogatás

Ha még nem rendelkezik saját tárhellyel, – attól függően, hogy mennyi tartalmat kíván elhelyezni weboldalán, illetve milyen további szolgáltatásokat kíván igénybe venni, ajánljuk figyelmébe havidíjas Weblap üzemeltetés #1 vagy Weblap üzemeltetés #2 szolgáltatásainkat.

Saját honlap termékünkhöz személyes támogatást biztosítunk. Ha mégis további segítségre lenne szüksége, vegye igénybe Személyes segítségnyújtás, oktatás, illetve Tartalomfeltöltés, szerkesztés, optimalizálás szolgáltatásunkat.

Ha nem tud dönteni, a bőség zavarával küzd vagy nem találta meg azt, amire szüksége lenne, látogassa meg MIT? HOL? MIÉRT? igényfelmérő/ajánlatkérő oldalunkat, ahol személyre szabott segítséget kaphat az Ön számára legmegfelelőbb honlap konfiguráció összeállításához.

További információk

Akciós termék!

Nyári leárazás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Saját honlap akciós áron 10000 Ft-ért!” értékelése elsőként