Támogatás, segítségnyújtás, távoktatás

5000 Ft

/60 perc online támogatás

Óradíjas szolgáltatás keretében háttér támogatást, segítség nyújtást, egyéni vagy csoportos oktatást biztosítunk több szinten, az Ön igényei szerint, személyes vagy online távoktatás formájában …Részletek »

Leírás

Támogatás, segítségnyújtás, távoktatás szolgáltatásunk keretében háttér támogatást biztosítunk több szinten, az Ön igényei szerint.


Támogatás, segítségnyújtás, távoktatás #1

Tartalmait önállóan szerkesztheti leírásaink alapján, ha elakad, segítünk személyesen, telefonon vagy online.


Támogatás, segítségnyújtás, távoktatás #2

Gyakorlati oktatás során megtanítjuk honlapjának szerkesztésére, valamint tanácsokkal látjuk el látogatói és a keresőmotorok számára is optimális tartalom kialakításában, hogy minél többen és minél nagyobb megelégedettséggel látogassák oldalát.


Támogatás, segítségnyújtás, távoktatás #3

Együttműködünk a honlap létrehozásában, illetve további szerkesztésében és karbantartásában, a megfelelő kereső- és felhasználóbarát tartalom kialakításában, SEO módszerek (kulcsszavak, metaadatok stb.) alkalmazásában, hogy honlapja a keresők találati listájában minél jobb helyet érjen el, illetve látogatói mindig megtalálják a számukra szükséges információt, és ezzel úgyszintén növelve a – kereső-optimalizálás szempontjából is fontos – honlapon eltöltött időt.


Támogatás, segítségnyújtás, távoktatás #4

Igény esetén vállaljuk weboldalának teljes körű kialakítását, feltöltését és a további karbantartását, frissítését, vagy akár szöveges tartalmainak megírását, fordítását, illetve képek, logók, videók, táblázatok, diagramok elkészítését.


Támogatás, segítségnyújtás, távoktatás #5

Szükség esetén, vállaljuk weboldalának folyamatos adminisztrációját, a hozzászólások moderálását, spam-ek kiszűrését, a regisztrált felhasználók jogosultságainak és az egyes tartalmakhoz való hozzáféréseinek szabályozását, – szükség esetén – letiltását, korlátozott elérhetőségű (pl. fizetős) tartalmakhoz való hozzáférések kezelését, továbbá a látogatottsági adatok figyelemmel kísérését, melyről rendszeres statisztikát készítünk és értesítést küldünk Önnek, továbbá vállaljuk weboldalának folyamatos keresőoptimalizálását (SEO) és a szükséges biztonsági frissítések rendszeres időközönkénti elvégzését.


*A feltüntetett ár egy órányi online támogatás díjának felel meg. Ha van elképzelése az igényelt támogatás várható időtartamáról, úgy annyi tételt rendeljen meg, ahány óra támogatást kíván igénybe venni. Az előre fizetendő minimális díj 5000 Ft, azaz 1 órányi támogatás. A teljes összeget a szolgáltatás igénybe vétele után számlázzuk ki.
Nagyobb tétel megrendelése esetén egyedi, kedvezményes árajánlatot adunk, továbbá vállaljuk személyes, illetve csoportos oktatás lebonyolítását is. Egyedi igényeit kérjük, hogy a szolgáltatás megrendelésekor jelezze a Pénztár oldalon található “Megjegyzés” boxban, illetve lépjen kapcsolatba velünk, ossza meg igényeit, elképzeléseit, hogy személyre szabott ajánlatot küldhessünk Önnek.


További lehetőségek

Amennyiben honlapja tartalmainak feltöltésében, illetve szerkesztésében lenne szüksége segítségre, szintén figyelmébe ajánljuk Tartalom feltöltés és kereső optimalizálás szolgáltatásunkat.

Amennyiben honlapját a weblapszerkeszto.hu szerverén kívánja üzemeltetni saját domain név alatt, annak zavartalan működését és folyamatos elérését Weblap üzemeltetés szolgáltatásunk keretében biztosítjuk. Attól függően, hogy mennyi tárhelyre van szüksége, és milyen további szolgáltatásokat kíván igénybe venni, választhat Weblap üzemeltetés #1, Weblap üzemeltetés #2 vagy Weblap üzemeltetés #3 szolgáltatásaink közül.

Ha nem tud dönteni, a bőség zavarával küzd vagy nem találta meg azt, amire szüksége lenne, látogassa meg MIT? HOL? MIÉRT? igényfelmérő/ajánlatkérő oldalunkat, ahol személyre szabott segítséget kaphat az Ön számára legmegfelelőbb honlap konfiguráció összeállításához.

Bármi egyéb kérdése lenne, amire nem kapott választ honlapunkon, segítségre vagy tanácsra van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk, és mi segítünk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Támogatás, segítségnyújtás, távoktatás” értékelése elsőként