Tartalomszerkesztés és keresőoptimalizálás (SEO)

4000 Ft

/tételen végzendő művelet

Oldalak és képgalériák tartalmának, webáruházak árukészletének szerkesztése és feltöltése, illetve aktualizálása, frissítése, stilisztikai és hibajavítása, valamint keresőre optimalizálása (SEO) … Részletek »

Leírás

Tartalomszerkesztés és kereső-optimalizálás – SEO (Search Engine Optimalisation)

Oldalak és képgalériák tartalmának, webáruházak árukészletének szerkesztése és feltöltése, illetve aktualizálása, frissítése, stilisztikai és hibajavítása, valamint keresőre optimalizálása (SEO)

 • Honlapjának tartalmait feltöltjük és megszerkesztjük, – szükség esetén – frissítjük. Helyesírási és stilisztikai hibákat kijavítjuk. Kereső- és felhasználóbaráttá tesszük, hogy potenciális ügyfelei megtalálják és jól eligazodjanak rajta. Igény esetén internetes keresőkre optimalizáljuk (SEO)* – kulcsszavakkal és leírással látjuk el, hogy a keresési találatok között minél jobb helyezést érjen el, és így egyre több látogatót vonzzon.
 • Kép- és videó galériáit feltöltjük tartalommal, illetve tartalmát frissítjük A képeket és videókat méretezzük, kategorizáljuk. Igény esetén keresőre optimalizáljuk (SEO)* – keresési kulcsszavakkal, címkékkel, feliratokkal és leírásokkal látjuk el.
 • Webáruházában elhelyezzük a kívánt termékeket, és ellátjuk a szükséges paraméterekkel (leírás, ár, készlet stb.), illetve a meglévő paramétereket aktualizáljuk. Igény esetén keresőre optimalizáljuk (SEO)*.

Tartalomszerkesztés és kereső-optimalizálás – SEO 〉 Szolgáltatás megrendelése

*A megadott ár tételenként értendő, kérjük annyi tételt adjon meg, ahány

 • bekezdést (max. 300 szó + 1 db. kép, videó, csatolt dokumentum stb.),
 • galériát (max 25 kép) vagy
 • árutételt (1 árutétel)

kíván feltölteni, szerkeszteni vagy internetes keresőre optimalizálni.

 1. Tartalom feltöltése és szerkesztése (#1),
 2. a stilisztikai és hibajavítás (#2), valamint
 3. a kereső-optimalizálás, SEO (#3)

ugyanazon tartalom esetében külön szolgáltatásoknak minősülnek. Így ha igényt tart rájuk,

 • ugyanazon tétel feltöltése, szerkesztése és keresőoptimalizálása esetén a megrendelésnél 2 tételt,
 • amennyiben stilisztikai és hibajavítást is igényel, 3 tételt adjon meg.

Továbbá kérjük, hogy a szolgáltatás megrendelésekor jelezze a Pénztár oldalon található “Megjegyzés” boxban, hogy milyen szolgáltatásokat (pl. bekezdés #1, #2, galéria #1, #3) kíván igénybe venni.

Nagyobb tétel megrendelése esetén kérjen egyedi személyre szabott árajánlatot Kapcsolatfelvételi oldalunkon, ahol szintén lehetősége van a feltöltendő/szerkesztendő tartalmakat csatolni, és nekünk elküldeni.

További tartalom karbantartási, illetve kereső optimalizálási lehetőségeket nyújtunk óradíjas, illetve havidíjas szolgáltatásaink keretén belül.


Tartalomszerkesztés és kereső-optimalizálás – SEO 〉 További lehetőségek

Amennyiben egyedi igényei lennének, vagy bármilyen kérdése merülne fel: Lépjen kapcsolatba velünk, írja le igényét, elképzeléseit, hogy további információt, illetve személyre szabott ajánlatot küldhessünk Önnek…

Ha nem tud dönteni, a bőség zavarával küzd vagy nem találta meg azt, amire szüksége lenne, látogassa meg MIT? HOL? MIÉRT? igényfelmérő/ajánlatkérő oldalunkat, ahol személyre szabott segítséget kaphat az Ön számára legmegfelelőbb honlap konfiguráció összeállításához.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tartalomszerkesztés és keresőoptimalizálás (SEO)” értékelése elsőként