Mit? Hol? Miért?

Milyen is legyen a honlapom?

Ha már megtekintette kínálatunkat ONLINE KATALÓGUSUNKBAN, de még nem tudja eldönteni milyen funkciókra és szolgáltatásokra lenne szüksége, SEGÍTÜNK ÖNNEK.


1. Kérjük, hogy – az alábbi űrlap segítségével – próbáljon meg minél több információt küldeni nekünk arról, milyen honlapra lenne szüksége. 2. Ezek alapján mi megkíséreljük összeállítani az Ön számára legoptimálisabbnak tűnő honlap konfigurációt, amit elküldünk Önnek. 3. Tekintse át, – ha szükséges – módosítsa vagy – további egyeztetés céljából – vegye fel velünk a kapcsolatot. 4. Ha már megfelelőnek gondolja, rendelje meg. 5. Mi elkészítjük Önnek igényeire szabott honlapját. 6. Próbálja ki, – szükség esetén – módosítsa rendelését, és CSAK AKKOR FIZESSEN, HA MÁR TELJES MÉRTÉKBEN ELÉGEDETT!


  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám:

  Jelenlegi honlap címe (ha van:)


  Vállalkozását mely kategóriába sorolná?

  Egyéb kategória:


  Mutassa be vállalkozását, szolgáltatásait, termékeit.  Milyen céllal szeretne honlapot? - akár több lehetőséget is megjelölhet.


    Egy honlapot szeretnék, ahol bemutathatom vállalkozásomat, szolgáltatásaimat, termékeimet és referencia munkáimat, megadhatom elérhetőségeimet.  Olyan weboldalt szeretnék, melynek segítségével ügyfeleimmel folyamatos kapcsolatot tarthatok, regisztrálhatnak, megoszthatják tartalmaimat, üzenetet küldhetnek nekem és én is üzenhetek nekik, akár csoportos emailt küldhetek.  Egy blogra lenne szükségem, melynek használatával rendszeresen oszthatok meg információkat, képeket, videókat stb., ezekről folyamatosan kaphatok visszajelzést, véleményt, értékelést.  Mindig aktuális termék/szolgáltatás-listát és árajánlatot szeretnék megjeleníteni, amit ügyfeleimnek el is küldhetek.  Szeretném, ha honlapomon keresztül ügyfeleim ajánlat kéréseket és rendeléseket küldhetnének számomra.  Elvégzett munkáimról könnyen és gyorsan elkészíthető elszámolást szeretnék küldeni ügyfeleimnek.  Online számlázó programra lenne szükségem, hogy akár távoli ügyfeleimnek is egyszerűen és gyorsan tudjak számlát készíteni, és ne kelljen bajlódnom a postázással.  Webáruházat szeretnék, melyben bemutathatom mindig napra-kész árukészletemet és szolgáltatásaimat, ügyfeleim rendelhetnek tőlem és a számukra legmegfelelőbb módon (banki átutalás, bankkártyás fizetés, mobil fizetés, PayPal, utánvét) fizethetnek nekem.  Szeretném, ha weblapom az internetes keresőkre lenne optimalizálva, hogy a találati listákban minél előrébb kerüljek, és ezáltal egyre több látogató érkezzen honlapomra.  Jelentős számú látogatót várok az oldalamra, ezért szeretném, ha hirdetések jelennének meg, melyből rendszeres bevételem lehet.  Külföldi látogatókra is számítok, így szükséges, hogy a honlapom tartalma idegen nyelveken való megjelenésre is átváltható legyen.  Weblapom tartalmait szeretném kategorizálni és hierarchiába szervezni, valamint kulcsszavakkal/címkékkel ellátni, és biztosítani, hogy az egyes tartalmak ezen paraméterek alapján kereshetők és szűkíthetők legyenek.  Honlapomon kifejezéstárat, tudástárat, illetve tudásbázist kívánok létrehozni.  Szükséges lenne, hogy weboldalamon táblázatokat, diagramokat, illetve bemutatókat, diasorozatokat jeleníthessek meg.  Oktatási célú weblapot kívánok létrehozni, ezért fontos lenne, hogy a tananyagot jól áttekinthető formában tudjam elhelyezni, önellenőrzős teszteket tudjak létrehozni, továbbá, hogy a tanítványaim teszteken elért eredményeit nyomon tudjam követni.


  Amennyiben az itt felsoroltakon kívül egyéb igényei lennének, kérjük írja meg nekünk. Lehetőségeinknek csak az Ön képzelete szabhat határt:)  Milyen szolgáltatásokra és háttér támogatásra lenne szüksége? - akár több lehetőséget is megjelölhet.


    Már rendelkezem domain névvel és tárhely szolgáltatóval, ezért a honlapomat az általam megadott helyre kérem telepíteni.  Honlapom mellé szükségem lesz domain névre és tárhelyre is.  Kérem, hogy folyamatosan gondoskodjanak weblapom technikai és biztonsági frissítéséről, hogy védett legyen az esetleges támadásoktól, mindig elérhető és működőképes legyen, valamint megfelelő minőségben megjelenjen a különböző böngészőkben, táblagépeken és mobiltelefonokon egyaránt.  Magam szeretném elvégezni honlapom tartalmainak feltöltését, szerkesztését és karbantartását.  Ehhez a megfelelő felhasználói útmutatókra lesz szükségem.  Kérek hozzá személyes segítségnyújtást, illetve távoktatást.  Kérném az általam küldött tartalmak (adat, szöveg, kép, videó stb.) feltöltését és szerkesztését;  A későbbiekben is kérem tartalmaim igényem szerinti frissítését, aktualizálását, illetve a szükséges módosítások elvégzését.


  Ha rendelkezik bármilyen fájllal, ami segíthet a megfelelő weboldal kialakításában (dokumentum, kép, bemutató stb.), kérjük, töltse fel.


  [recaptcha]